28 december 2016

Over MIUG

Wie zijn wij

Onze missie is het delen van kennis en het opbouwen van community rondom integratietechnologieën op het Microsoft-platform. Dit doen wij door het, voor iedere geïnteresseerde, organiseren van gratis bij te wonen bijeenkomsten. Gemiddeld worden 3 tot 4 bijeenkomsten per jaar georganiseerd, exclusief specials als de BizTalk Saturday. Bij elke bijeenkomst worden 3 tot 4 presentaties verzorgd door verschillende sprekers. Vaak zijn onderwerpen technisch van aard, maar regelmatig worden ook klant-cases getoond of kijken we naar de integratiestacks van andere leveranciers.
Voor, tussen en na de presentaties is er ruim voldoende tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, te discussiëren, socializen en netwerken. Bij onze bijeenkomsten verwelkomen we gemiddeld tussen de 50 en 70 deelnemers, waarvan de meeste technische consultants zijn in rollen die variëren van ontwikkelaar tot beheerder en architect.

Waarom zou u onze bijeenkomsten bijwonen

  • U zult mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in integratie op het Microsoft-platform
  • leert van elkaar en u krijgt nieuwe inzichten over het oplossen van specifieke problemen
  • krijgt tips, Best Practices en live demo’s van experts uit de community
  • wordt geïnformeerd omtrent de nieuwste technologieën en ontwikkelingen

Wat vindt u hier

Op deze website wordt u met name geïnformeerd over de lokatie en de datum van volgende bijeenkomsten. We nodigen ISV’s (Independant Software Vendors) uit om onze bijeenkomsten te hosten. Normaal gesproken zijn de presentaties in het Nederlands, maar van tijd tot tijd weten we buitenlandse sprekers te strikken, wat dan meestal resulteert in Engelstalige presentaties.